Portfoli

El meu treball en disseny gràfic i comunicació gràfica es veu reflectit aquí.
Coneix alguns dels projectes en els quals he treballat:

Treballem junts, escriu-me.

Tens alguna pregunta?

Potser t’estàs preguntant alguns dels següents dubtes, dona’n una ullada, i si alguna cosa no queda del tot clara estaré encantada de respondre’t al correu electrònic: hola@annamarti.es

No et preocupis! No he llistat tots els serveis que podem treballar, ja que de vegades van enllaçats o inclosos en altres. Així que és possible que podem treballar plegats igualment, posa’t en contacte amb mi al correu: hola@annamarti.es i ho comentem.

Esteu de sort! Sí! Ofereixo disseny web en WordPress. Puc ajudar i assessorar també en la compra i configuració del allotjament i domini. El que no incloc és la configuració i gestió de woocommerce o botiga online ni el treball de SEO i posicionament.

I tant! Puc ser la teva dissenyadora gràfica per a tot allò que necessites a la teva empresa, tenint en compte que també treballo amb altres clients i de vegades els timings no podran ser tant immediats o es veuran afectats per altres projectes que tingui entre mans. Però m’encanta treballar amb els meus clients a llarg termini i tenir-hi una relació més del dia a dia!!!

Cada projecte té les seves pròpies necessitats, processos i possibles factors per part del client o meus que condicionen els timings.

Per mi és important que els meus dissenys es treballin amb la qualitat i dedicació que es mereixen.

No us preocupeu, abans de començar a treballar junts, comentarem plegats aproximadament quina duració pot tenir cada fase del projecte.

Us enviaré els fitxers en alta qualitat, en format pdf, png, jpg, .ai o .psd segons el que requereixi cada material.

Cada projecte i cada client són diferents i amb ells també les necessitats i serveis que es treballaran. És per aquest motiu, que el pressupost és a mida i varia en cada cas. Tot i això, per fer-vos una petita idea, el pack més bàsic de branding comença a partir de 850€.

I tant, estic oberta a definir uns terminis de pagament segons cada projecte i cada circumstància. Teniu en compte, però que, en la majoria dels casos, a l’inici s’ha de fer un pagament del 30% del total per a començar a treballar en el vostre projecte.